Het team

Mangala Corbeek
Mangala CorbeekHR professional (eigenaar CORE HR)
Mijn naam is Mangala Corbeek, trotse eigenaar van CORE HR. In 2012 bracht ik mijn ambitieuze plan om mijn eigen HR-adviesbureau te starten in de praktijk. Ik bied werkgevers praktische oplossingen voor organisatievraagstukken vanuit een professionele HR-visie.

“HR is van toegevoegde waarde voor de organisatie wanneer het HR-beleid is gericht op balans. Een balans tussen drie belangen: het organisatiebelang, het maatschappelijke belang en het individuele belang van de medewerkers”.

Na mijn studie HBO Personeel & Arbeid ben ik als personeelsadviseur aan de slag gegaan bij een multinational. Daarna heb ik ervaring opgedaan in zowel profit- als non-profitorganisaties en kon ik mezelf doorontwikkelen tot hoofd P&O. Daarnaast heb ik mijn kennis en vaardigheden doorlopend aangescherpt door te blijven studeren: eerst de opleiding Strategisch veranderingsmanagement, aangevuld met de post-hbo-opleiding HR controlling en de opleiding Specialist arbeidsrecht. Mijn 13 jaar aan werkervaring en diverse studies, mijn passie voor het vakgebied en mijn ondernemersbloed vormen de basis van CORE HR.

Kritisch en scherp maar altijd met oprechte betrokkenheid help ik jou graag met creatieve HR-oplossingen. Als allround HR-adviseur ben ik gespecialiseerd in strategie en beleid, arbeidsrecht en ziekteverzuim.

Marije Voorhaar
Marije VoorhaarHR professional
Mijn naam is Marije Voorhaar en ik werk met veel plezier bij CORE HR. Na mijn studie Personeel en Arbeid heb ik de post-hbo-opleiding E-learning gevolgd en een aantal jaren ervaring opgedaan binnen verschillende zorgorganisaties. Ik heb mij de afgelopen jaren vooral gespecialiseerd in e-learning, Applicatiebeheer en HR-analytics. Kennis veroudert snel, en ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Een leven lang leren is tegenwoordig noodzakelijk om up-to-date te blijven op de arbeidsmarkt. Je medewerkers kunnen op efficiënte wijze online blijven leren via intranet, internet of in de cloud. Ik ben je graag van dienst om de e-learning binnen jouw bedrijf zo optimaal mogelijk in te richten en aan te bieden.