Dakdekkersbedrijf J.H. Peperzak Nijmegen

Dhr. en mw. Peperzak

Peperzak heeft de samenwerking met CORE HR als zeer positief ervaren. Zij heeft ons heel goed geholpen met de WIA aanvraag en afhandeling van onze medewerkers.

Ook is ze heel goed op de hoogte van het arbeidsrecht en geeft duidelijk uitleg, zowel aan ons als de aan de medewerker.
Duidelijk in haar advies en komt afspraken na. Doet wat ze belooft ( en meer) en is altijd bereikbaar.
Wij zijn zeer tevreden over CORE HR. Kundig en betrouwbaar.

Inexeon

Monica van Empel-van der Kraan (Finance & administration Manager)

Managala Corbeek heeft voor ons wat gesprekken gevoerd met een medewerker van ons, omdat we het gevoel hadden helaas niet meer op een lijn te zitten. Dit is van beide kanten erg goed bevallen en hierdoor zijn we en de werknemer weer naar een lijn toe gegroeid. Mangala is een uitermate lieve en betrokken vrouw die goed kan luisteren en zeer geduldig is.

Landman techniek

 Edo Landman (Directeur)

Landman Techniek werkt al meerdere jaren prettig samen met COREHR. Ons bedrijf is groeiende en mede daardoor hebben wij regelmatig te maken met personele en organisatorische vraagstukken. COREHR ondersteunt ons onder andere op juridisch gebied en werving &selectie. Wij vinden het waardevol dat CORE HR met ons meedenkt en altijd betrokken is bij onze groeiende onderneming. CORE HR heeft een brede HR kennis en een professionele aanpak. Daardoor, maar zeker ook door onze persoonlijke ervaringen, durven wij blind op CORE HR te vertrouwen.

Business Coach

Myra de Wildt (Eigenaar)

Mangala has given me advice in a resignation case of one of my closest co-workers and she was an excellent advisor. I would definitely recommend her when you are in a labour dispute our resignation. Mangala has been able to overview cases quickly and give a solid and strong advice. Mangala fights for you and makes sure you will get the best out of it.

Nederhoed Tekst & Communicatie

Evelien Nederhoed (Eigenaar)

Contentmarketeer | SEO-tekstschrijver | (Marketing)communicatieadviseur | interim & project Een aantal jaren geleden heb ik Mangala leren kennen toen ik als vrijwilliger werkzaam was voor Stichting Firens Support, een organisatie die zich inzet voor ambitieuze vrouwen met een werkgerelateerde droom. Mangala was op dat moment bezig om haar eigen bedrijf op te richten genaamd CORE HR, een onderneming gericht op het ondersteunen van HR-processen, het opstellen van HR-beleid en meer. Mangala is iemand die zeer plezierig in de omgang is. Daarnaast is ze oprecht en eerlijk.

Nissan United

Didi Sutisna (Global Planning Director)

Managala has helped me during one of my toughest HR challenges in my career. Not only did she come up with the right advice and professional solutions she also gave me piece of mind by reassuring me of a positive outcome. What makes Mangala a unique offering for any human resource project is her knowledge of all the HR aspects from both the employee and employers side. And the fact that she will not turn the process into an hostile situation but will always focus on finding a positive outcome in the most professional fashion as possible. I can recommend Mangala to the fullest for any HR question any employer or employee has.

ENC

D. Manu (CEO)

Ik heb de samenwerking met Mangala als bijzonder prettig ervaren. Ik heb Mangala ingehuurd voor de werving en selectie en arbeidsjuridische vraagstukken. Ik heb Mangala leren kennen als een vriendelijk, integer en betrouwbaar persoon, zij is een professional in haar vak en gedreven in het uitvoeren van een zorgvuldige werving en selectie procedure. Ze heeft het vermogen en het inzicht om de juist match te maken met hetgeen wat gevraagd wordt. Ze heeft een verfrissende en objectieve blik op zaken. Mangala is een volwaardig gesprekspartner op strategisch niveau en zal zeker gebruik blijven maken van haar HR dienstverlening.

CashController

Peter Wouters (Algemeen Directeur)

Mangala is betrokken bij de groei van onze onderneming met haar specifieke kennis en kunde op het personele vlak. Opvallend bij de gesprekken die ik met haar heb gehad, waren haar persoonlijke eigenschappen als ‘scherp aan de bal’, ‘zeer betrokken’, ‘reflecterend’ en vooral ‘doelgericht’. Mangala is één van de weinige adviseurs, die ik ontmoet heb, die niet voor de korte maar voor de lange termijn
een volledig commitment aan de dag legt om ons te helpen bij de personele vraagstukken die voor ons groeiende bedrijf voor ons ingewikkeld zijn, maar voor haar een ‘peuleschil’. Ik hoop nog lang van haar diensten gebruik te gaan maken om de personele groei van onze onderneming in goede banen te leiden.